Palanga – tai nuostabi vieta pamiršti visus rūpesčius ir atitrūkti nuo kasdienybės.

Kurorto verslininkai siūlo daug įvairiausių veiklų, kur galima turtingai ir linksmai praleisti laiką. Kasmet Palangoje apsilanko daugybė turistų iš visos Lietuvos ir užsienio. Be plaukiojimo jūroje ir gulėjimo ant pliažo, Palangoje galima atrasti daug kitų įvairiausių veiklų. Ką veikti Palangoje – tai klausimas į kurį Jums atsakome!

Jūs galite atsidurti vienoje patalpoje su Mona Liza, Mikelandželu, Johny Deppu. Tai vaškinės figūros, kurios pagamintos taip tikroviškai, kad ant jų rankų galima pastebėti net plaukelius. Užsukti apžiūrėti vaškinių figūrų galima nuo pat ankstaus ryto iki vėlaus vakaro. Šunų mylėtojams, Palangos kurortas siūlo apsilankyti šunų muziejuje. Tai pirmas Baltijoje šunų muziejus, įkurtas žinomo menininko Vytauto Kuso, jis sudomins ne tik suaugusiuosius, bet ir mažuosius lankytojus. Dar vienas įdomus muziejus, tai Antano Mončo namai. Muziejuje garsėja ne tik menininko Antano Mončio darbai, tačiau ir jo sprendimu, jog didžiąją dalį skulptūrų galima paliesti rankomis. Antano Mončo muziejuje pirmame aukšte veikia parodų salė, kur nuolat besikeičia kūrėjų ekspozicijos.

Ką veikti Palangoje siūlo ir ,,Palangos vasaros parkas“ teikiantis gausybę pramogų. Čia galima išbandyti kliūčių ruožą, olimpinius batutus. Palangos vasaros parkas vienintelis turintis didžiausią batutų parką po atviru dangumi. Čia įkurta vaikų žaidimų aikštelė, kur vaikai praleidžia didžiąja dalį laisvo laiko. Dūkdami ir lakstydami, jie išmoksta pažinti aplinką, patys save ir kitus. O kur dar mini golfas, kur kiekvienas turi galimybę pasivaržyti tarpusavyje. Palangos vasaros parke galima išsinuomoti dviratį arba velomobilį ir važiuoti pasigrožėti gamtos vaizdais. Vasaros parko teritorijoje veikia svečių namai MELT, tai puiki vieta kur jaukiai jausis kiekvienas miesto svečias ,,Melt‘‘ svečių gyventojams Palangos vasaros parko pramogas suteikia nemokamai.

Pajūryje kiekvienas ras vietą kur gera praleisti laiką su draugais ir šeima. Didelis Palangos pramogų spektras, suteiks galimybę kiekvienam gerai praleisti laiką ir patirti neužmirštamų pojūčių. Palangta ne tik smėlis ir Jūra, tai miestas kuriame visada gausu veiklos ir užsiėmimų!