Ką veikti Palangoje su vaikais klausia dažnas poilsiautojas. Palanga – tai puiki vieta paatostogauti, pasimėgauti ošiančia jūra ir praleisti laiką kartu su šeima.

Dažnai dauguma šeimų susiduria su dilema, kur būtų galima papramogauti kartu su vaikais. Puikus vasariškas oras, viliojanti jūra, minkštas smėlis – visa tai rasite Lietuvos pajūryje. Nusibodus degintis ir plaukioti jūroje, galima pasimėgauti skanių maistų ir užkandžiais Basanavičiaus gatvėje. Palangoje galimas surasti daug nuostabių muziejų, kuriuos galima aplankyti. Deja, su mažais vaikais pramogauti yra kartais sunkiau. Kaip atrasti tai kas domintų ir mažuosius?

Mėgaukitės laisve

Palanga siūlo įdomias pramogas ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pasivaikščioti kartu su vaikais, galima Birutės parke. Tai puiki vieta pasivaikščiojimui su vežimėlyje miegančiais kūdikiais, ir su vyresniais vaikais. Tvenkiniuose plaukiojančios gulbės ir antys, bus laimingos, pamaitintos duonos gabaliukais. Čia taip pat galima aplankyti legendinį Birutės kalną ir legendinį Gintaro muziejų. Taip pat Palangoje galima surasti žaidimų aikštelę vaikams. Čia vaikai gali palaipioti, pačiuožinėti, pašokinėti arba paskanauti ledais šalia esančioje kavinėje. Netoli Birutės parko įsikūrė Pasakų parkas. Pasakų parke yra įrengtos skulptūros, sukurtos lietuviškų pasakų motyvais: Saulė  ir mėnulis, Vilkas ryja ašaką, Pupa, Lapė ir ąsotis. Pasivaikščioti tokiu parkų bus ne tik smagu, bet ir naudinga.

Leiskite laiką aktyviai

O kaip gi nepamiršti Palangos Vasaros Parko, kuris siūlo daug įvairiausių paslaugų mažiesiems. Palangos vasaros parke įrengtas didžiausias batutų parkas po atvirų dangumi Lietuvoje. Šokinėti ant batutų gali bet kokio amžiaus, sudėjimo ir fizinių gebėjimo žmogus. 0 kur dar mini golfas, kuri galima žaisti su visa šeima. Palangos vasaros parko aikštynas sudarytas iš 18 – os takelių, kurie yra rankų darbo ir sukurti pagal individualų dizainą. Bet tai dar ne viskas, čia rasite Ninja Warrior kliūčių ruožą. Kur kiekvienas liks nustebės ir laimingas. Šalia esanti vaikų žaidimų aikštelė pradžiugins mažuosius, ir suteiks jiems nepakartojamą nuotaiką. Beje, apsistojant poilsio metu ,,Melt‘‘ svečių namuose, visos Palangos vasaros pramogos yra įskaičiuotos į kainą.

Apibendrinant, galima, teigti kad rasti ką veikti Palangoje su vaikais lengva. Čia kiekvienas ras sau tinkanti laiko praleidimo būdą. Be jūros, Palanga siūlo daug nuostabių vietų, kur galima praleisti su mažaisiais.