Gimtadienis Palangos Vasaros Parke

Jau senai žinoma tiesa, jog gimti vasarą yra geriausia. Juk šį metų laiką, galima atšvęsti gimtadienį daugybę įvairiausių būdų. Kiekvienas vaikas nori savo gimtadienio šventės pačios įspūdingiausios ir gražiausios, tokios, kad išliktų visam gyvenimui. Ar patikėtumėte, jei pasakytume, jog Palangoje yra vieta, kuri neatsibosta vaikams net kelerius metus iš eilės? Puikiausias pavyzdys yra mergaitė Aušrinė, kuri savo gimtadienį Palangos vasaros parke jau atšventė net 4 kartus. Nusprendėme ją pakalbinti ir sužinoti kuo mūsų parkas taip traukia jaunąją damą. Kviečiame su Aušrine susipažinti ir jus.

Ar pirmą kartą šventi gimtadienį Palangos Vasaros Parke?

Ne, jau ketvirtą kartą iš eilės. Šventėme mano 5, 6, 7 ir dabar 8 gimtadienius.

Kodėl pasirinkai šią vietą švęsti savo gimtadienį?

Todėl, kam man labai patinka šokinėti ant batutų ir karstytis laipynėje. Ir dar labai patinka, kad viskas vyksta po atviru dangumi, lauke.

Kokios pramogos tau čia labiausiai patinka?

Vaikų labirintas ir batutai mano mėgstamiausios pramogos.

Kokius įrengimus ir pramogas esi išbandžiusi?

Visus! Esu buvusi ir batutuose ir labirinte ir kliūčių ruože „ninja warrior“. Mašinėles ir karuselę irgi bandžiau. Tik lynų trasos nebandžiau.

 Ar tavo draugams čia patinka?

Aš manau, kad patinka jiems per mano gimtadienį šokinėti ant batutų ir žaisti visokiu žaidimus. Manau labai patinka, visi labai laukia mano gimtadienio, nes džiaugiasi, kad bus batutų parke. Visi draugai tuomet susirenka, per mano gimtadienį, grįžta iš visų stovyklų ir švenčia.

Ar dažnai užsuki į batutų parką kitomis dienomis?

Šią vasarą rečiau, nes esu labai užsiėmusi, tačiau norėčiau dažniau. Anksčiau dažniau užsukdavome.

Ar patiko švęsti gimtadienį čia ir kokie tavo įspūdžiai?

Man labai patiko čia švęsti savo gimtadienį. Buvo labai smagu, džiugu, linksma. Visą laiką pralakstėme, pradūkome, šokinėjome, džiaugiamės. Įspūdžiai patys geriausi.

Kaip tau atrodo, koks turėtų būti pats geriausias gimtadienis?

Pats geriausias gimtadienis turi būti, kad visi draugai susirinktų, žaistų su tavimi, kad berniukai nesimuštų. Kad visi žaistų kartu, ir neišsiskirtų kad mergaitės žaidžia atskirai, berniukai atskirai… Geriausia manau gimtadienį švęsti arba namie arba Palangoje batutų parke!

Ar gavai dovanų tai ko labiausiai norėjai?

Taip! Gavau ir saldainių daug, ir kaukę, ir daug kitų dalykų!

Nenuostabu, kodėl vaikams taip patinka švęsti gimtadienius Palangos vasaros parke. Čia yra daugybe veiklos ir mažiems ir dideliems, aplinkui tvyro tik gera nuotaika ir girdisi vaikų juokas. Nesvarbu kokio amžiaus vaikas, jis visuomet atras ką smagaus būtų galima nuveikti. Taip pat mūsų parkas stengiasi pasiūlyti daugybe papildomų galimybių ir paslaugų, kad suaugusiems liktų kuo mažiau rūpintis ir organizuoti gimtadienio smulkmenas. Mūsų tikslas suteikti tik geriausias emocijas, kad nuotaikos netemdytų jokie nesklandumai ir svajonės pildytųsi. Siekiame, kad kiekvienas vaikas su nekantrumu lauktų savo gimtadienio šventės, kaip kiekvienais metais tai daro Aušrinė. Jos pačios žodžiais „ Kai būna mano gimtadienis, aš jo labai laukiu, nes turiu galimybę pašokinėti ant batutų ir man būna labai linksma ir galiu pažaisti su draugais.“ Palangos vasaros parkas linki tik geriausių emocijų.